ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Εύβοια: Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό – Αντιστάθηκε κατά τη μεταφορά της με περιπολικό σε ψυχιατρική κλινική

Ο αστυνομικός μετέβη στο σπίτι της γυναίκας μετά από τηλεφώνημα ενός συγγενούς της για να τη μεταφέρει

Εύβοια: Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό – Αντιστάθηκε κατά τη μεταφορά της με περιπολικό σε ψυχιατρική κλινική

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στην Εύβοια, ειδικότερα στη Χαλκίδα, όπου μια γυναίκα δάγκωσε έναν αστυνομικό.

Ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά ζητήματα, αφού κλήθηκε από ένα συγγενικό της πρόσωπο για να τη μεταφέρει σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η γυναίκα αντέδρασε και δάγκωσε τον αστυνομικό στο χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς ο αστυνομικός προσπαθούσε να την επιβιβάσει στο περιπολικό για να τη μεταφέρει σε ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα, εκείνη ξαφνικά γύρισε και τον δάγκωσε στο χέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.