ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλώρινα: Ανατροπή με το θανατηφόρο τροχαίο – Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να ξεφύγει

Ο 25χρονος άρπαξε το μοιραίο αυτοκίνητο, αφού προηγουμένως είχε πέσει πάνω σε αυτό με το δικό του

Φλώρινα: Ανατροπή με το θανατηφόρο τροχαίο – Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να ξεφύγει

Νέα δεδομένα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 25χρονου και ενός 80χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητό του τράκαρε με το αυτοκίνητο στο οποίο επιβάτης ήταν ο 80χρονος και το οποίο οδηγούσε ένας άλλος άνδρας, γιατρός.

Οι δύο οδηγοί βγήκαν έξω από τα αυτοκίνητά τους να ανταλλάξουν στοιχεία και κάτω από άγνωστες συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, ο 25χρονος (ίσως μετά από διαπληκτισμό) μπήκε στο άλλο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε, όπως είπαμε, και ο 80χρονος ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν είχε κατέβει από αυτό.

‘Εχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ο 25χρονος στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο άγαλμα και να βρει τραγικό θάνατο τόσο ο ίδιος όσο και ο 80χρονος συνοδηγός. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαία Φλώρινας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος μαζί με τον άνδρα που οδηγούσε αρχικά το μοιραίο αυτοκίνητο πήγαιναν στην εκκλησία καθώς και οι δύο ήταν ψάλτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.