ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φολέγανδρος: 35 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι αποβιβάστηκαν σε παραλία του νησιού

Χωρίς κανένα πρόβλημα η αποβίβαση των αλλοδαπών έποικων

Φολέγανδρος: 35 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι αποβιβάστηκαν σε παραλία του νησιού

Περισσότεροι από 35 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έποικοι  αποβιβάστηκαν νωρίτερα στην παραλία Κάτεργο της Φολεγάνδρου. Αυτή την ώρα οι  έχουν μεταφερθεί στο λιμεναρχείο του νησιού προκειμένου να γίνει η καταμέτρηση και υποτιθεμένη  καταγραφή τους, με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδιοι,. ενώ γίνονται ενέργειες για την διαμονή και την σίτισή τους, πριν μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιστιοφόρο που τους μετέφερε είχε ξεκινήσει από την Τουρκία υποτίθεται ότι έπαθε «μηχανική βλάβη» με αποτέλεσμα να ζητήσουν βοήθεια.

Παράλληλα οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους προκειμένου να δουν εάν υπάρχουν και άλλοι μουσουλμάνοι έποικοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι τους απόψε το βράδυ θα φύγουν με το πλοίο της γραμμής  με συνοδεία λιμενικών, για να μην… διαφύγουν πίσω στην Τουρκία, και θα φτάσουν στην Ίο για μερικές μέρες χαλάρωσης, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.