ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη για 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια – Την προσέλαβε ως baby sitter & τη βίασε απειλώντας την με μαχαίρι!

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά

Φρίκη για 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια – Την προσέλαβε ως baby sitter & τη βίασε απειλώντας την με μαχαίρι!

Στιγμές που θα τις θυμάται σε όλη της τη ζωή, πέρασε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής μια 18χρονη σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ένας άνδρας την προσέλαβε μέσω Facebook ως baby sitter, και αφού της έκλεισε ραντεβού, της κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών και τη σύλληψη στην περιοχή του μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την Εισαγγελία.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δράστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την πρόφαση ότι ψάχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η κοπέλα ανυποψίαστη, μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.