ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φρίκη: Σύλληψη 48χρονου για ασέλγεια στη 13χρονη κόρη του

Ο 48χρονος αντιμετωπίζει μια σειρά από βαρύτατες κατηγορίες

Φρίκη: Σύλληψη 48χρονου για ασέλγεια στη 13χρονη κόρη του

Στη σύλληψη ενός 48χρονου άνδρα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 13χρονης κόρης του προχώρησαν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο στο πλαίσιο τυχαίου ελέγχου το βράδυ της Πέμπτης (15/09) στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 48χρονος αντιμετωπίζει μια σειρά από βαρύτατες κατηγορίες, για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αιμομιξία. Μεταξύ άλλων, του καταλογίζεται ότι ασέλγησε στην μόλις 13 ετών κόρη του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος ήταν καταζητούμενος από πέρυσι, με τους αστυνομικούς όλους αυτούς τους μήνες, να μην έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής από τον ανακριτή Ορεστιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.