ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε νεκρός στην κτηνοτροφική του μονάδα

Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε νεκρός στην κτηνοτροφική του μονάδα

Νεκρός στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε σε Κοινότητα του Δήμου Καμένων Βούρλων, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/5) 64χρονος.

Από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις κλήσεις των οικείων του, ενώ από το απόγευμα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις, καθώς ακόμη κι αν είχε μείνει από μπαταρία, ήξεραν ότι θα είχε επιστρέψει σπίτι και θα τους είχε ενημερώσει.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών του ότι κάτι κακό είχε συμβεί, καθώς τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σημείο όπου είχε τη μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, γιατρός του οποίου βεβαίωσε το θάνατό του.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 64χρονου, ενημερώθηκε και το ΑΤ Καμένων Βούρλων που εξέτασε το χώρο αποκλείοντας την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.