Δεν τίθεται θέμα απέλασης διαβεβαιώνουν οι Αρχές

Ένας Γεωργιανός «πρόσφυγας» αρχηγικό “στέλεχος” της  συμμορίας γεωργιανών  που μπούκαραν στα σπίτια Ελλήνων και «σιδέρωναν» τα θύματά τους προσήχθη εχθές το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ στη Μύκονο και αυτό τυχαία στο πλαίσιο της επιχείρησης “φιάσκο” για κυκλώματα μπράβων στο νησί.

Φυσικά απλά προσήχθη και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος, αφού η όλη επιχείρηση είναι μια επικοινωνιακή «φούσκα», αλλά αυτό δεν αφορά το ότι ένας τέτοιος κακοποιός, παρά τα εγκλήματά του και τις καταδίκες του, δεν απελάθηκε ποτέ!

Ο Γεωργιανός 51 ετών, είχε συλληφθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν στην Ομόνοια, τα Πατησιά και τον Άγιο Παντελεήμονα (2013, 2015, 2019 και 2021) παρ΄όλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος χωρίς φυσικά και να έχει απελαθεί.

Ο Γεωργιανός ελέγχθηκε εχθές στις 20:30  κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντός εστιατορίου γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου που βρίσκεται  στο Καλό Λιβάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαβεβαιώνουν οι Αρχές δεν μπορεί να τεθεί θέμα απέλασης  από τη χώρα καθώς αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η  ομαλή ενσωμάτωσή των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία.