ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννης Μάρκου για την επίθεση και τον βαρύ τραυματισμό του στη Βαρυμπόμπη: «”Έφυγα” και γύρισα πάλι»

Ο Μάρκου τόνισε πως η επίθεση που δέχτηκε αποτέλεσε γι’ αυτόν ένα «μάθημα ζωής»

Γιάννης Μάρκου για την επίθεση και τον βαρύ τραυματισμό του στη Βαρυμπόμπη: «”Έφυγα” και γύρισα πάλι»

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μίλησε για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από έναν 26χρονο στη Βαρυμπόμπη.

Ο δράστης τον μαχαίρωσε την ώρα που αμφότεροι περίμεναν στην ουρά μιας καντίνας, με τον επιχειρηματία να μεταφέρετε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε.

Κατάφερε και βγήκε σώος από αυτή την περιπέτεια και περιέγραψε τις στιγμές στον Alpha.

«Ολα έγιναν σε 5-7 δευτερόλεπτα. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Οταν είδα τα αίματα και κατάλαβα τον πόνο, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Δεν τον έβλεπα, ήταν από πίσω μου. Στα πλάγια είδα έναν να με χτυπά με ελαφριές γροθιές στα πόδια και αναρωτήθηκα τι κάνει.

Βασικά φοβήθηκα μόλις είδα το αίμα που έτρεχε. Είχε κόψει αρτηρίες. Ενας φίλος μου, μου έδωσε ένα μαντήλι να το δέσω στο πόδι ώστε να σταματήσει η ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο».

Ο Μάρκου, τόνισε πως η επίθεση που δέχτηκε αποτέλεσε γι’ αυτόν ένα «μάθημα ζωής».

«Παλέψαμε για πολύ ώρα για να με κρατήσουν, μέχρι να με διασωληνώσουν. Πιστεύω ότι ήταν ένα μάθημα ζωής. Ο θάνατος είναι γλυκός, είναι σαν να κοιμάσαι. Εγώ «έφυγα» και ξαναήρθα» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.