
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην έρευνα για τη διάρρηξη κατοικίας στο Φαληράκι της Ρόδου, από την οποία τον περασμένο Ιούνιο είχε αφαιρεθεί ολόκληρο χρηματοκιβώτιο με 100.000 ευρώ και 1.200 λίρες Αγγλίας.
Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τρεις Βρετανούς ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Οι δύο έχουν ήδη φύγει από την Ελλάδα, ενώ ο τρίτος εντοπίστηκε στο νησί και προσήχθη.
Κατά την έρευνα, στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερα από 27.000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τις Αρχές, φέρεται να αποτελεί μέρος των χρημάτων που είχαν κλαπεί.
Η διάρρηξη σημειώθηκε στις 22 Ιουνίου, όταν ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.