ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία – Δικογραφία εις βάρος του αδερφού του!

Είχε πει, ότι ξέπλυνε τα αίματα γιατί δεν άντεχε το θέαμα να βλέπει τον αδερφό του άγρια δολοφονημένο.

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία – Δικογραφία εις βάρος του αδερφού του!

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στην Εφύρα της Ηλείας με θύμα τον 68χρονο επιχειρηματία Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του 70χρονου αδερφού του, Άγγελου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος ήταν αυτός που τότε, στις 19 Σεπτεμβρίου, είχε υποστηρίξει ότι βρήκε νεκρό τον άτυχο 68χρονο και είχε, όπως είχε πει, ξεπλύνει τα αίματα γιατί δεν άντεχε το θέαμα να βλέπει τον αδερφό του άγρια δολοφονημένο.

Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον 70χρονο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που είχε επισκεφθεί το θύμα το επίμαχο διάστημα.

Σε ό,τι αφορά στο κίνητρο, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται το tempo24.news, τα δύο αδέρφια φαίνεται ότι δεν είχαν καλές σχέσεις και φέρονται να είχαν και συχνούς τσακωμούς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 70χρονου διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα που άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του Άγγελου Αναγνωστόπουλου ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή της Αμαλιάδας ο οποίος θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου ή να θα τον καλέσει κατευθείαν σε απολογία.

Όταν είχε βρεθεί νεκρός ο άτυχος 68χρονος, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει βαθύ τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο με τον δράστη να του έχει καταφέρει συνολικά πέντε χτυπήματα.

Ως επίσημη αιτία θανάτου είχαν ανακοινωθεί τότε οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα στοιχεία που απέκλεισαν και τυπικά το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 68χρονος επιχειρηματίας είχε εντοπιστεί στο σπίτι δίπλα στο ελαιοτριβείο που διατηρούσε σε ένα οικόπεδο που δεν είχε κάμερες και, όπως μετέδιδαν τότε τοπικά μέσα ενημέρωσης, το γνώριζε ο δράστης της δολοφονίας που εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήξερε καλά το θύμα, τον αιφνιδίασε, χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης να παλέψει για την ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.