ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεία: Συνελήφθη επιχειρηματίας για διακίνηση ναρκωτικών – Τα έκρυβε ακόμα και σε κουτάκια… φαρμάκων

Είχε στην κατοχή του 230 γραμμάρια κοκαΐνης και 115 γραμμάρια κάνναβης

Ηλεία: Συνελήφθη επιχειρηματίας για διακίνηση ναρκωτικών – Τα έκρυβε ακόμα και σε κουτάκια… φαρμάκων

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, το πρωί της Δευτέρας (1/4) συνέλαβαν έναν επιχειρηματία οποίος όπως διαπιστώθηκε, έκρυβε ναρκωτικά ακόμα και σε κουτί του… Depon.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα στελέχη της Δίωξης, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Υπηρεσία, έκαναν έφοδο στο σπίτι του επιχειρηματία κάνοντας το «φύλλο και φτερό» και εντόπισαν τις ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες -όπως όλα δείχνουν- προορίζονταν για διακίνηση σε όλο το μήκος της Ηλείας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία -κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία- ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης καθώς κι ένα όπλο.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 230 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία ο επιχειρηματίας τα είχε τοποθετήσει σε διάφορες νάιλον και χάρτινες συσκευασίες, ακόμα και σε… κουτί Depon, 115 γραμμάρια κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας, 1 κινητό τηλέφωνο -που σύμφωνα με τους αστυνομικούς χρησιμοποιούταν ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών καθώς και ένα όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιχειρηματίας κρατείται στη ΔΑ Ηλείας προκειμένου με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.