ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηλεία: Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Ρομά που λήστεψε 33χρονη με τον συνεργό του

Η αστυνομική επιχείρηση άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής και διήρκεσε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου

Ηλεία: Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Ρομά που λήστεψε 33χρονη με τον συνεργό του

Ευρεία επιχείρηση για τη σύλληψη ενός καταζητούμενου ληστή εκτελέστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή του Κάμπου Ηλείας από τη Γαστούνη έως τα Λεχαινά, το απόγευμα της Παρασκευής και διήρκεσε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε συνελήφθη.

Πρόκειται για έναν Ρομά που φέρεται να έχει διαπράξει τη ληστεία μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό του σε βάρος μιας 33χρονης γυναίκας στην περιοχή της Βάρδας, στις 6 Νοεμβρίου. Από την έρευνα που είχε διενεργηθεί από την Ασφάλεια, τα στοιχεία του είχαν ταυτοποιηθεί και, μετά την έκδοση εντάλματος από τον ανακριτή, οργανώθηκε η επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Είχε μαζί του μαχαίρια, τσεκούρια και κλομπ!

Οπλισμένος σαν… αστακός ήταν ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή της Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής! Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν πέντε μαχαίρια, τρία τσεκούρια και ένα μεταλλικό κλομπ κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρανομίες, ενώ σχηματίζει σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ιαλυσό της Ρόδου, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 45χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους οκτώ εκατοστών. Η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.