ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιωάννινα: Διαρρήκτης «άνοιξε» δυο φορές το ίδιο σπίτι και δυο αυτοκίνητα

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία

Ιωάννινα: Διαρρήκτης «άνοιξε» δυο φορές το ίδιο σπίτι και δυο αυτοκίνητα

Ένας Έλληνας στη δεύτερη προσπάθειά του μέσα σε εννέα μήνες να διαρρήξει την πόρτα του ισόγειου διαμερίσματος μιας γυναίκας στα Ιωάννινα, κατάφερε να κλέψει έναν φορητό υπολογιστή και χρυσαφικά αξίας 900 ευρώ και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει και δύο σταθμευμένα οχήματα.

Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και τον συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, το οποίο είχε αποπειραθεί να διαρρήξει και τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρες κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Διέρρηξαν το σπίτι υπερήλικα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια δύο Έλληνες ηλικίας 38 και 31 χρόνων, οι οποίοι διέρρηξαν το πρωί της 8ης Οκτωβρίου την ισόγεια κατοικία ενός 92χρονου στον Βόλο παραβιάζοντας το παράθυρο του υπνοδωματίου και άρπαξαν από το εσωτερικό 200 ευρώ, καθώς και σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες και άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.