ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Αιγύπτιος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά τους

Τα ανήλικα παιδιά θα καταθέσουν παρουσία παιδοψυχολόγου

Ηράκλειο: Αιγύπτιος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά τους

Μία 36χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία υποστηρίζει ότι ο Αιγύπτιος σύζυγός της ξυλοκόπησε την ίδια αλλά και τα παιδιά της. 

Πιο συγκεκριμένα η 36χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου, υποστηρίζοντας ότι, πριν από 20 ημέρες, ο 38χρονος Αιγύπτιος σύζυγός της είχε χτυπήσει την ίδια, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 9 και 6 χρόνων. Όμως, δεν διευκρίνισε για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο πολύ να στραφεί εναντίον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος έδωσε εντολή για την διενέργεια προανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί ο φερόμενος ως δράστης για να δώσει κατάθεση, ενώ τα ανήλικα παιδιά θα καταθέσουν παρουσία παιδοψυχολόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.