ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Νεκρός 66χρονος που εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του

Ο ίδιος αρχικά είχε τις αισθήσεις του και τηλεφώνησε στην οικογένεια του να τους πει τι συνέβη

Ηράκλειο: Νεκρός 66χρονος που εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του

Νεκρός βρέθηκε ένας 66χρονος άνδρας στις Βασιλειές, στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης 16/5 όταν ο άτυχος 66χρονος, ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες, έπεσε από μεγάλο ύψος, περίπου 2,5 μέτρων, και εγκλωβίστηκε στο τρακτέρ του.

Ο ίδιος είχε αρχικά τις αισθήσεις του και τηλεφώνησε στους συγγενείς του προκειμένου να τους πει τι έγινε.

Εκείνοι αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα μεταφέροντάς τον στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, ο 66χρονος είχε τραυματιστεί βαρύτατα με αποτέλεσμα αργά το βράδυ να υποκύψει στα τραύματά του και να αφήσει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.