ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ηράκλειο: Θύματα ληστείας δύο ανήλικοι – Τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν τα χρήματά τους

Ο ένας από τους ληστές άρπαξε βίαια από τους ώμους το κορίτσι για να μην διαφύγει

Ηράκλειο: Θύματα ληστείας δύο ανήλικοι – Τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν τα χρήματά τους

Μέρα-μεσημέρι της Κυριακής έπεσαν θύματα ληστείας ένας 17χρονος και μια 14χρονη που έκαναν βόλτα στον πιο εμπορικό κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, την οδό Δαιδάλου, όταν ξαφνικά τους πλησίασαν δύο μελαψοί άνδρες και τους ζήτησαν επιτακτικά να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν!

Στον γνωστό πεζόδρομο δεν κυκλοφορούσε κόσμος, καθώς τα καταστήματα ήταν κλειστά, κι έτσι κανείς δεν αντιλήφθηκε τι περνούσαν τα δυο ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, ο ένας από τους ληστές άρπαξε βίαια από τους ώμους το κορίτσι για να μην διαφύγει, όσο ο συνεργός του έψαχνε στις τσέπες και των δυο αναζητώντας χρήματα!

Τελικά, οι δράστες πήραν 10 ευρώ από το κάθε παιδί και έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας χωρίς να τα χτυπήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 14χρονη ειδοποίησε από το κινητό της τους γονείς της και την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να εντοπίσει τους ληστές που φέρεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν ληστέψει και άλλους ανήλικους στο κέντρο της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.