ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κακοποίηση ανηλίκων στη Ζάκυνθο: Tι έγραφε στο σημείωμα ο πατέρας των παιδιών που αυτοκτόνησε

«Θολό» το τοπίο γύρω από την αυτοχειρία του

Κακοποίηση ανηλίκων στη Ζάκυνθο: Tι έγραφε στο σημείωμα ο πατέρας των παιδιών που αυτοκτόνησε

Συντετριμμένοι με τις εξελίξεις της υπόθεσης της 49χρονης μητέρας κακοποιούσε τα δύο ανήλικα υιοθετημένα παιδιά της επί τρία ολόκληρα χρόνια στην Ζάκυνθο, είναι οι συγγενείς της οικογένειας, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε.

Σύμφωνα με πρόσωπο από την οικογένεια του αυτόχειρα, ανέφερε ότι ο πατέρας των παιδιών προτού βάλει τέλος στη ζωή του άφησε κάποια σημειώματα και σε ένα από αυτά έγραφε: «αγαπάω πολύ τα παιδιά μου και για αυτό κάνω, αυτό που κάνω» αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα στην οικογένεια του και στους συγγενείς του.

Στα σημειώματα , σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγραφε την αιτία που βάζει τέλος στη ζωή του κάνοντας θολό το τοπίο γύρω από την αυτοχειρία του.

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοχειρία του 49χρονου πατέρα, η μητέρα αποκαλύπτεται ότι κακοποιούσε τα παιδιά τα οποία είχαν υιοθετήσει. Λίγο πριν την κηδεία του άνδρα της μάλιστα, έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν χρήματα αντί στεφάνων. «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» ήταν αυτά που είχε αναρτήσει.

Μερικές ημέρες από τον θάνατο του πατέρα τους τα ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 9 αντίστοιχα θα έφευγαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από γείτονες μιας και όπως είπαν η μητέρα τους τα κακοποιούσε. Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια τα δύο παιδιά ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα. Τα παιδιά στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέλαβε τη φροντίδα των δύο παιδιών με τη μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.