ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καρδίτσα: Παντοπώλης βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει χιλιάδες… κροτίδες εν όψει Πάσχα

Αστυνομικοί κατέσχεσαν τα παράνομα είδη και ο έμπορος συνελήφθη

Καρδίτσα: Παντοπώλης βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει χιλιάδες… κροτίδες εν όψει Πάσχα

Το Πάσχα πλησιάζει και ένας έμπορος που διατηρεί δύο παντοπωλεία σε διαφορετικές περιοχές του νομού Καρδίτσας βρήκε ευκαιρία να γεμίσει τις τσέπες του με χρήματα πουλώντας χιλιάδες επικίνδυνες κροτίδες, ακόμη και σε μικρά παιδιά που θέλουν να κάνουν… θορυβώδη Ανάσταση!

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνες στα δυο καταστήματα του επιτήδειου επιχειρηματία, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση συνολικά 2.300 κροτίδες, 200 φωτοβολίδες, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 44 σωλήνες εκτόξευσης πυροτεχνημάτων. Τα παράνομα είδη κατασχέθηκαν, ενώ ο έμπορος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Σύλληψη για κροτίδες και στη Μυτιλήνη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 65 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Έτσι, συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ιεράπετρας, συνελήφθη ένας Έλληνας στο σπίτι και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου βρέθηκαν συνολικά 1 .215 βεγγαλικά διαφόρων τύπων, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.