Αυτός ο μεγιστάνας Τέλης Μυστακίδης που θα έσωζε τον ΠΑΟΚ και εξέδωσε μάλιστα και θριαμβευτική ανακοίνωση, που είναι τελικά;

Κατέληξε η 46χρονη αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγάκι στη Χαλκιδική 

Η γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών

Κατέληξε η 46χρονη αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγάκι στη Χαλκιδική 

Μία 46χρονη αστυνομικός έφυγε από τη ζωή καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν παρασύρθηκε από φορτηγάκι έξω από τον Άγιο Νικόλαο στη Χαλκιδική, στο σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν 33χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικός κατέληξε σήμερα το πρωί, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και από την πρώτη στιγμή η κατάστασή της είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από τους γιατρούς.

Αρχικά νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και πριν από λίγο διάστημα μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.