ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κέρκυρα – Πατέρας 17χρονου που μαχαιρώθηκε: «Ο γιος μου δεν γνώριζε καν τον δράστη»

Δεκάδες έφηβοι χτυπούσαν βάναυσα ο ένας στον άλλον στην κεντρική πλατεία

Κέρκυρα – Πατέρας 17χρονου που μαχαιρώθηκε: «Ο γιος μου δεν γνώριζε καν τον δράστη»

Απίστευτες σκηνές βίας έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας, με εφήβους να χτυπούν βάναυσα ο ένας τον άλλον και με δεκάδες άλλους να φωνάζουν και να σπρώχνουν.

Πιο συγκεκριμένα, από το περιστατικό, ένας μαθητής έπεσε κάτω την ώρα που άλλοι ανήλικοι συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν. Ταυτόχρονα, σε άλλο σημείο της πλατείας, άλλοι ανήλικοι σπρώχνουν ένα αγόρι, εκείνο χάνει την ισορροπία του, χτυπά στο πεζούλι και πέφτει ανάποδα, ενώ κορίτσια ανταλλάσσουν μπουνιές στην ίδια στιγμή που ανήλικοι περαστικοί προσπαθούν να χωρίσουν τα παιδιά.

Μάλιστα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ένας 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 14χρονο και έναν 17χρονο που πήγε να βοηθήσει τον μικρότερο μαθητή. Μαχαιριά δέχθηκε και ένας 50χρονος περαστικός που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος ήταν σε αμόκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Στο πλευρό του ήταν η οικογένειά του. Ο γιος μου δεν γνώριζε καν τον δράστη, απλά ήταν η λάθος στιγμή να το πω; Πέρναγε από το σημείο, είδε παιδιά, έναν να κρατάει μαχαίρι να απειλεί και επενέβη», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του τραυματία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.