
Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά κλοπών από Ρομά σε καταστήματα και περίπτερα στην περιοχή της Κηφισιάς.
Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, καταγράφονται γυναίκες να αφαιρούν προϊόντα από τα ράφια και να τα κρύβουν ακόμη και μέσα στα εσώρουχά τους, προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό.
«Η Αστυνομία τούς συλλαμβάνει, όμως μετά από λίγο καιρό αφήνονται ελεύθεροι και επιστρέφουν για να κλέψουν ξανά», περιγράφουν επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, τα περιστατικά είναι καθημερινά, με έναν ιδιοκτήτη να υπογραμμίζει ότι οι δράστες «δεν δίνουν σημασία» ακόμη και όταν γίνονται αντιληπτές, ενώ συχνά αποχωρούν ανενόχλητες από το κατάστημα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.