ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνός: Για τέταρτη φορά κατέθεσε η 12χρονη – Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό

Κολωνός: Για τέταρτη φορά κατέθεσε η 12χρονη – Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Η 12χρονη κατέθεσε για τέταρτη φορά και αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης του θύματος της επιδείχθηκαν περίπου 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο οίκος ανοχής που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού.

Την ίδια ώρα, το θύμα αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο, που δεν αφορά οίκο ανοχής, στο οποίο όπως δήλωσε ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί για ένα δωμάτιο στο οποίο όπως λέει η ίδια δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

Σημειώνεται πως ο δεύτερος χώρος που αναγνώρισε η ανήλικη πρόκειται για χώρο διαμονής τύπου μοτέλ.

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο Ηλία Μίχος είχε το κλειδί.

Σημειώνεται ότι σήμερα προφυλακίστηκαν δύο ακόμα κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν 39χρονο συνοδό ασφαλείας και έναν 35χρονο εισοδηματία, που είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.