ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός – Γιαγιά 12χρονης: «Να κρεμάσουν τους ανώμαλους»

«Προσπαθώ να είμαι καλά - Είμαι η κολώνα του σπιτιού - Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω»

Κολωνός – Γιαγιά 12χρονης: «Να κρεμάσουν τους ανώμαλους»

Η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της τόνισε μεταξύ άλλων «να κρεμάσουν τους ανώμαλους».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Μια λέξη μόνο θα σας πω. Να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει. Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (τη μητέρα 12χρονης). Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολώνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω».

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης. Νωρίτερα έγινε η κλήρωση ενόρκων και η ανάγνωση καταλόγου των 14 μαρτύρων κατηγορίας.

Η δίκη σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το δικαστήριο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Πρώτη μάρτυρας στο ακροατήριο θα καταθέσει η θεία της ανήλικης.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega για το τι συνέβη στην δικαστική αίθουσα αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης.

«Ήταν μία στιγμή που την περίμενα, που η μητέρα της 12χρονης θα ερχόταν αντιμέτωπη με τον βιαστή του παιδιού της. Η αντίδρασή της ήταν να προσπαθήσει να ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό και να προσπαθήσει να επιτεθεί στον βασικό κατηγορούμενο. Δεν τα κατάφερε με την δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. που υπήρχε, βγήκαμε μαζί έξω και για να προσπαθήσω να την ηρεμήσω, βγήκε και η 19χρονη κόρη της μαζί για να ηρεμήσουμε την μητέρα», είπε αρχικά.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η μητέρα του παιδιού «είναι σε τραγική κατάσταση. Με την εμπειρία που έχω πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο αλλά πάνε προς το χειρότερο. Έχει συνεχώς εφιάλτες, δεν μπορεί να κοιμηθεί το παιδί, έχει άρνηση για τα πάντα. Το μόνο που επιθυμεί είναι να καταδικαστούν οι άνθρωποι που της έκαναν κακό και επειδή η μητέρα της, που δεν έχει καμία σχέση ή εμπλοκή με την υπόθεση, είναι άδικα στη φυλακή, η μικρή επιθυμεί να βγει και να επανασυνδεθούν ως οικογένεια».

Και συνέχισε: «Δεν είναι όπως είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Την προσέχει η θεία της 24 ώρες το 24ωρο. Το παιδί χρειάζεται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο δικηγόρος της οικογένειας εξέφρασε την εξής εκτίμηση: «Θεωρώ δεδομένο ότι θα τελειώσει η δίκη πριν τον Απρίλιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.