ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κόρινθος: Άγριος καβγάς με τραυματίες μεταξύ έξι ατόμων – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και μια γυναίκα

Αναζητούνται δύο ακόμα άτομα

Κόρινθος: Άγριος καβγάς με τραυματίες μεταξύ έξι ατόμων – Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και μια γυναίκα

Άγριος καβγάς μεταξύ έξι ατόμων σημειώθηκε στη χερσαία ζώνη του λιμένα της Κορίνθου, με αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής τα αίτια.

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και μια γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν, εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι που έφεραν εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και σύμφωνα με δήλωσή τους προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Στη συνέχεια οι 16χρονοι κατέθεσαν έγκληση κατά τεσσάρων Ελλήνων για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για εκτίμηση της υγείας τους.

Ακολούθως, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο από τους τέσσερις προαναφερόμενους Έλληνες. Ωστόσο και εκείνοι επίσης υπέβαλαν έγκληση κατά των δύο 16χρονων για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται οι δύο ακόμη εμπλεκόμενοι ημεδαποί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.