ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορυφώνεται η αγωνία για την 18χρονη που εξαφανίστηκε στις Σέρρες – «Πήγε να μιλήσει στο κινητό» λέει η μητέρα της

«Δε μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι, ούτε ότι είχε κάποιο πρόβλημα»

Κορυφώνεται η αγωνία για την 18χρονη που εξαφανίστηκε στις Σέρρες – «Πήγε να μιλήσει στο κινητό» λέει η μητέρα της

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια της 18χρονης Πετρούλας Παλάζης της οποία τα ίχνη χάθηκαν από το μεσημέρι της Τρίτης (29/8). Η νεαρή κοπέλα η οποία ζει στη περιοχή Χρυσοχώραφα Σερρών έφυγε από το σπίτι της περίπου στις 2 το μεσημέρι, φορώντας άσπρη μπλούζα, γκρι βερμούδα, μαύρες παντόφλες και καπέλο.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για την τύχη της κόρης της να επικοινωνήσει μαζί τους ή με τις Αρχές που διερευνούν την υπόθεση. Όπως εξηγεί η κυρία Κατερίνα Παλάζη, η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα από Γερμανία προκειμένου η 18χρονη να ακολουθήσει το όνειρό της, να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και να γίνει αστυνομικός. Το παιδί της, όπως λέει, είναι χαμηλών τόνων και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ούτε την απασχολούσε κάτι σοβαρό που να είχε μοιραστεί με την οικογένειά της.

Μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε

Σχετικά με την ημέρα της εξαφάνισης, η μητέρα της 18χρονης αναφέρει πως τα ίχνη της κόρης της χάθηκαν περίπου στις 2 το μεσημέρι. «Ήμασταν στο σπίτι και μου είπε «θα πάω στην αυλή για να μιλήσω στο κινητό». «Της είπα να δει πώς είναι η γιαγιά της που μένει από κάτω. Πράγματι πήγε εκεί, όμως μετέπειτα εξαφανίστηκε και αντιλήφθηκα ότι έλειπε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα» σημειώνει.

Σύμφωνα με την μητέρα της αγνοούμενης, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την νεαρή κοπέλα να μπαίνει σε ένα ταξί από την πλατεία του χωριού, ενώ μέσα στο όχημα, και συγκεκριμένα στη θέση του συνοδηγού, υπήρχε και ένας άντρας 30-35 ετών. Το ταξί τους μετέφερε στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη, όπου αποβιβάστηκαν μαζί, αλλά σύμφωνα με τη κατάθεση του οδηγού, δε μιλούσαν μεταξύ τους σε όλη τη διαδρομή, οπότε δεν είναι βέβαιο ότι πράγματι γνωρίζονταν.

«Ο οδηγός του ταξί δεν ήταν απόλυτα βέβαιος ότι πρόκειται για το παιδί μου, γιατί καθόταν πίσω από τη θέση του οδηγού. Μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο η δική του μαρτυρία. Μέχρι σήμερα δεν έχω καμία επικοινωνία με την κόρη μου, ούτε οι φίλες της στην Ελλάδα και την Γερμανία γνώριζαν ότι θα έφευγε και πού μπορεί να βρίσκεται. Το παιδί μου δεν κάνει ποτέ παρέα με μεγαλύτερους ανθρώπους και πάντα συναναστρέφεται με την ηλικία της. Ουδέποτε έχει κάνει παρέα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, αν δεν έχει γίνει κάτι κακό, είναι μήπως έχει πάει σε κάποια φίλη της που δε θέλει να αποκαλύψει ότι βρίσκεται εκεί» τονίζει η μητέρα της 18χρονης.

«Δε μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι, ούτε ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, δε ξέρω τι να κάνω πλέον, κανείς δε μας έχει ενημερώσει για κάποιο στοιχείο», προσθέτει με φωνή γεμάτη αγωνία.

Σύμφωνα με την κυρία Παλάζη, την ημέρα της εξαφάνισης η νεαρή κοπέλα πήρε μαζί της την ταυτότητά της, το πορτοφόλι της με λίγα χρήματα από το «χαρτζιλίκι» της και το κινητό της τηλέφωνο το οποίο είναι απενεργοποιημένο μέχρι και σήμερα.

Το Missing Alert για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας

Στις 29 Αυγούστου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Χρυσοχώραφα Σερρών η Παλάζη Πετρούλα, 18 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παλάζη Πετρούλας σήμερα στις 30 Αυγούστου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.