ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κως: Ρομά έκαναν ανήθικες προτάσεις σε ανήλικη – Αντέδρασε και την δάγκωσαν

Χτύπησαν την 15χρονη στο κεφάλι

Κως: Ρομά έκαναν ανήθικες προτάσεις σε ανήλικη – Αντέδρασε και την δάγκωσαν

Ένα ζευγάρι νεαρών Ρομά ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, καθώς επιτέθηκε σε ένα κορίτσι το οποίο περπατούσε μαζί με τις φίλες της σε έναν επαρχιακό δρόμο στο Μαρμάρι της Κω, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Οι τρεις 15χρονες πήγαιναν προς τη θάλασσα όταν τις πλησίασαν ένας 19χρονος και μια 20χρονη κοπέλα οι οποίοι εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής και ο νεαρός έκανε προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου σε μια από αυτές. Οι ανήλικες αντέδρασαν και τότε η κοπέλα που ήταν μαζί με τον 19χρονο επιτέθηκε στην 15χρονη χτυπώντας την στο κεφάλι και την… δάγκωσε στην κοιλιά!

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο η μητέρα της 15χρονης που έτρεξε στο σημείο πρόλαβε να τους τραβήξει σε βίντεο με το κινητό της και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν την Κυριακή και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σωματικής βλάβης, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.