ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: Στην Φινλανδία θα εκδοθεί 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου παιδιού

Φέρεται να την βίασε τρεις φορές και να ασέλγησε εις βάρος της απειλώντας της

Κως: Στην Φινλανδία θα εκδοθεί 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου παιδιού

Με βούλευμα που εξέδωσε μετά από δημόσια συνεδρίαση το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου, στην Φινλανδία θα εκδοθεί σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου του Όουλου Φιλανδίας ένας 46χρονος κάτοικος της Κω προκειμένου να δικασθεί για διακεκριμένη περίπτωση βιασμού και για διακεκριμένη περίπτωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου.

Την 20ή Απριλίου 2022 συνελήφθη, διότι, σύμφωνα με μήνυμα του SIRENE Φινλανδίας, το οποίο κοινοποιήθηκε στις Ελληνικές Αρχές, διώκεται για το ό,τι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2008 και 31ης Δεκεμβρίου 2009, εκμεταλλευόμενος την ανυπερασπιστότητα του παιδιού ηλικίας 7 – 8 ετών, το εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή απειλώντας να χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιώντας βία.

Του αποδίδεται ότι μπήκε σε δωμάτιο του θύματος σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, ότι την άρπαξε, ότι την άγγιξε κάτω από το πουκάμισο και το παντελόνι και την πήγε στο κρεβάτι και την εμπόδισε να δραπετεύσει κρατώντας την από τα χέρια.

Φέρεται να την βίασε τρεις φορές και να ασέλγησε εις βάρος της απειλώντας της ότι θα έκανε κακό στους συγγενείς της αν έλεγε σε κάποιον τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι τα αναφερόμενα στο σε βάρος του εκδοθέν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης είναι ψευδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.