Κρήτη: Στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο

Τεταμένες οι σχέσεις 44χρονου και 22χρονου στην Κρήτη

Κρήτη: Στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο

Στις φυλακές Αγιάς, μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας, ο 44χρονος δράστης που δολοφόνησε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στις κλειστές φυλακές Αγιάς στα Χανιά, έφτασε το πρωί της Δευτέρας, ο 44χρονος καθ’ομολόγια δράστης του φονικού στον Μυλοπόταμο που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Τεταμένες οι σχέσεις 44χρονου και 22χρονου στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους ασφαλείας εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές αποφάσισαν τη μη μεταγωγή του 44χρονου στα δικαστήρια, αλλά η απολογία να γίνει στα κρατητήρια.

Ο 44χρονος δράστης ενώπιον της Ανακρίτριας ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά πως θόλωσε το μυαλό του όταν ο 22χρονος συγχωριανός του τον προκάλεσε μιλώντας με άσχημα λόγια για συγγενείς του ζώντες και νεκρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ των δύο οικογενειών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.