ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κυνήγι θησαυρού στη Σπερχειάδα: Χρυσοθήρες έσκαψαν για την περιουσία αποθανώντα

Έψαχναν τον «θησαυρό του μακαρίτη»

Κυνήγι θησαυρού στη Σπερχειάδα: Χρυσοθήρες έσκαψαν για την περιουσία αποθανώντα

Πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ένας γνωστός γιατρός από την Σπερχειάδα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, στην Σπερχειάδα έχουν ξεκινήσει ιστορίες αναφορικά με την περιουσία που είχε δημιουργήσει και φέρεται να διατηρούσε κρυμμένη ο θανών.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, αφορμή για τις ιστορίες αυτές στάθηκε ένα περιστατικό διάρρηξης στο πατρικό σπίτι του γιατρού. Το πρωί της Δευτέρας (8/4) ο άνθρωπος που συντηρεί το σπίτι για λογαριασμό της οικογένειας – που δε μένει στην περιοχή – βρήκε ένα βοηθητικό χώρο παραβιασμένο και στο κέντρο σχεδόν του χώρου μια μεγάλη φρεσκοσκαμμένη τρύπα!

Τα ίχνη για το πως έγινε η τρύπα και τι μπορούσε να κρύβει το έδαφος, δε μαρτυρούν συγκεκριμένα πράγματα, ωστόσο από τη στιγμή που δε φέρεται να έκλεψαν κάτι άλλο από το χώρο, πυροδότησε σενάρια στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης, που παραπέμπουν στη γνωστή ταινία «ο θησαυρός του μακαρίτη»….

Τι για θαμμένες λίρες είπαν κάποιοι, τι για μετρητά τα οποία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι είχε ο γιατρός και έψαξαν να τα βρουν, υποστήριξαν κάποιοι άλλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, πριν το περιστατικό της διάρρηξης κανείς δεν γνώριζε, ούτε είχε ασχοληθεί με το… «πόθεν έσχες» του συγχωριανού τους, αλλά όπως σημείωσε με νόημα κάτοικος της περιοχής, «οι άγνωστοι σίγουρα δεν έσκαψαν για να βρουν νερό»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.