ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυψέλη: «Έγκλημα» από οδηγό λεωφορείου – Επιβάτης τον κατέγραψε με το κινητό πάνω στο τιμόνι (βίντεο) 

«Ήταν στον κόσμο του»

Κυψέλη: «Έγκλημα» από οδηγό λεωφορείου – Επιβάτης τον κατέγραψε με το κινητό πάνω στο τιμόνι (βίντεο) 

Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει οδηγό αστικού λεωφορείου με αριθμό 022 να είναι στο κινητό του την ώρα που οδηγεί. 

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης περίπου 19:10, με επιβάτη να καταγράφει το βίντεο που δείχνει τον οδηγό να κρατάει με το ένα χέρι την προστατευτική θήκη του κινητού και με το άλλο χέρι να σκρολάρει την οθόνη. Ο επικίνδυνος οδηγός διαχειριζόταν το τιμόνι με τους αγκώνες και οδηγούσε στην Κυψέλη έχοντας την προσοχή του και τα μάτια του στο κινητό και όχι στον ολισθηρό από τη βροχή δρόμο.

Η επιβάτης που κατέγραψε με το κινητό της το βίντεο που προκαλεί οργή μίλησε στο Mega:

«Απόγευμα Τρίτης στις 19:10 στο 022 προς Νέα Κυψέλη, ο οδηγός ασχολούταν με το κινητό του πόση ώρα. Εγώ μόνο 30 δευτερόλεπτα μπόρεσα να καταγράψω λόγω του ότι ήταν φίσκα, είναι και μικρό το λεωφορείο. Ήταν τόσο χαμένος στον κόσμο του και μόλις σταματήσαμε άνοιξε τις πόρτες κανονικά και κατέβηκε ο κόσμος γιατί ήταν τερματικός σταθμός. Κανένας δεν έκανε κάποιο σχόλιο. Ήμασταν νεαρά άτομα μπροστά, πίσω κάποιοι άλλοι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν κατάλαβαν το έγινε, μεταξύ μας το καταλάβαμε και λέγαμε: «κάτσε να πάνε όλα καλά»… Ήταν αρκετή η ώρα που ασχολιόταν. Λέω πάει, ότι είναι να γίνει έγινε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.