ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυψέλη: Το σημείωμα της 53χρονης Σταυρούλας που εντοπίστηκε νεκρή – «Με εγκατέλειψες»

Το σημείωμα εξέτασε γραφολόγος και διαπιστώθηκε ότι το έγραψε η ίδια η Σταυρούλα

Κυψέλη: Το σημείωμα της 53χρονης Σταυρούλας που εντοπίστηκε νεκρή – «Με εγκατέλειψες»

Η σορός που είχε εντοπιστεί στον Πόρο ταυτοποιήθηκε και ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα από την Κυψέλη.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι Αρχές είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια. Η 53χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ λάμβανε και αντικαταθλιπτική αγωγή.

Μετά την εξαφάνιση της βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων «Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο ‘γιατί’. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Το κρίμα στο λαιμό σου».

Το σημείωμα εξέτασε γραφολόγος και διαπιστώθηκε ότι το έγραψε η ίδια η Σταυρούλα.

Αναλυτικά το σημείωμα της Σταυρούλας:

«Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο ‘γιατί’. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας ΕΒΓΑΛΑ 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.