ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λαμία: Έδωσαν σε ανήλικο επικίνδυνο ναρκωτικό και κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης

Ο 14χρονος φέρεται πως είχε πάρει το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια»

Λαμία: Έδωσαν σε ανήλικο επικίνδυνο ναρκωτικό και κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης

Ένας 14χρονος Ρομά κατέρρευσε σήμερα (9/5) το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο μικρός φέρεται να είχε πάρει από μεγαλύτερα παιδιά, ναρκωτική ουσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με το περιβάλλον.

Ακολούθησαν φωνές από τους Ρομά που καλούσαν σε βοήθεια, με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη που έτυχε να βρεθεί στο σημείο, να καλεί ασθενοφόρο και αστυνομία και να προσπαθεί να βοηθήσει. Τελικά ο 14χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση για να μεταφερθεί στα Επείγοντα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο 14χρονος είχε πάρει το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια», το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια κάνει θραύση στα παράνομα στέκια και το οποίο για οικονομικούς λόγους εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη. Προκαλεί από μόνο του παραισθήσεις και θεωρείται υπαίτιο για αρκετούς θανάτους και στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παιδί χορηγήθηκε άμεσα αντίδοτο και φάνηκε να συνέρχεται και να έχει επαφή ξανά με το περιβάλλον μετά από δύο και πλέον ώρες. Για το περιστατικό βέβαια ήδη γίνεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.