ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λασίθι: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Βρέθηκαν ηρωίνη, κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Λασίθι: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας, στο Λασίθι.

Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη πέντε ατόμων και η κατάσχεση ποσοτήτων κοκαΐνης και ηρωίνης και χρηματικού ποσού μεγαλύτερου των 6.500 ευρώ.

Οι πέντε συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, διαπιστώθηκε ότι οι πέντε αλλοδαποί δραστηριοποιούνταν στην κατά περίπτωση μεταφορά, κατοχή, πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι πέντε αλλοδαποί και συνελήφθησαν. Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους, σε θερμοκήπια και οχήματα που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-17 φιξάκια με συνολικά 8,5 γραμμάρια κοκαΐνης,
-14,7 γραμμάρια ηρωίνης,
-το χρηματικό ποσό των 6.790 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
-6 κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.