ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Νεαρός γαντζώθηκε σε οροφή αυτοκινήτου

Το «car surfing» είναι μια απίστευτα επικίνδυνη «πρόκληση» όπου ένα κινούμενο όχημα χρησιμοποιείται σαν σανίδα σερφ

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Νεαρός γαντζώθηκε σε οροφή αυτοκινήτου

Καθώς καταγράφηκε από τον φακό, το μπλε αυτοκίνητο βρισκόταν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι οδηγοί των άλλων οχημάτων κοιτούσαν γύρω τους με απορία, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι αυτό πραγματικά συνέβαινε. Αυτή η σκηνή ήταν το αποτέλεσμα ενός από τα ακραία challenges, με τα οποία νεαροί διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να αποκομίσουν προβολές στα social media.

Το αυτοκίνητο κινείται στη μεσαία λωρίδα της παραλιακής όσο στην οροφή βρίσκεται ένας άνθρωπος.

Ο νεαρός φαίνεται να έχει ανοίξει τα χέρια του και να κρατιέται από το πάνω μέρος κάθε μπροστινής πόρτας. Από πίσω, εξέχουν τα πόδια του δεξιά και αριστερά από την αεροτομή και με αυτόν τον τρόπο να στηρίζεται πάνω στο αυτοκίνητο όσο αυτό συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Ένας τρελός πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητό μου»

Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δίνει τη δική του εκδοχή. Λέει πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πάνω στην οροφή του οχήματός του ήταν παντελώς άγνωστος και πως αιφνιδίασε και τον ίδιο.

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα «μπαμ» και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας», δήλωσε.

Επιμένει να υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που βλέπουμε να είναι γαντζωμένος πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου ήταν ένας… περαστικός που πήδηξε ξαφνικά πάνω στο αυτοκίνητο.

«Βγήκε σου λέω από ένα αμάξι και πήδηξε πάνω στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου λέει πως συνέχισε να οδηγεί κανονικά το όχημα για να μην τρακάρουν, μέχρι να μπορέσει να κάνει στην άκρη και να… κατέβει ο άγνωστος, όπως ισχυρίζεται, νεαρός.

«Άμα είδες πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι».

Και αφού ο οδηγός λέει ότι μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο ήρθε στα χέρια με τον άνδρα που σκαρφάλωσε στην οροφή, μετά λέει πως τελικά όλο αυτό ήταν ένα αστείο.

«Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογα βιντεάκια είναι αρκετά διαδεδομένα στο εξωτερικό, με το car surfing, όπως ονομάζεται σαν challenge να έχει στοιχίσει ακόμα και τη ζωή ανθρώπων για μερικά κλικς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.