ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λευκάδα: Αλλοδαποί «άνοιξαν» 11 πολυτελείς βίλες πριν συλληφθούν – Εγκληματικότητα εκτός ορίων

Στο έλεος του Θεού οι τουριστικές περιοχές

Λευκάδα: Αλλοδαποί «άνοιξαν» 11 πολυτελείς βίλες πριν συλληφθούν – Εγκληματικότητα εκτός ορίων

Πολυτελή τουριστικά καταλύματα στη Λευκάδα χτυπούσε ένα δίδυμο αλλοδαπών “ποντικών”, που είχαν διαρρήξει συνολικά 11 βίλες στις περιοχές Αμμούσω, Σύβοτα και Άγιο Νικήτα, στο διάστημα από τις 27 Αυγούστου ως τις πρώτες ώρες της περασμένης Πέμπτης.

Είναι άλλο ένα δείγμα της εγκληματικότητας που διατρέχει την χώρα σε κάθε γωνιά και είναι αποτέλεσμα της αθρόας συγκέντρωσης αλλοδαπών τις τελευταίες δεκαετίες.

Όπως προέκυψε από την μεθοδική έρευνα των αστυνομικών των τμημάτων Απολλωνίων και Ελλομένου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λευκάδας, οι δύο αλλοδαποί 46 και 48 χρόνων είχαν αρπάξει πλήθος κινητά τηλέφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και χρυσαφικά- κοσμήματα, ρουχισμό, προσωπικά αντικείμενα, προσωπικά έγγραφα και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων φτάνει τα 20.000 ευρώ.

Η έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση των κλοπών και οι δράστες συνελήφθησαν στην περιοχή της Βασιλικής, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κρυμμένο σε θαμνώδεις χώρους κοντά στις περιοχές όπου έγιναν οι διαρρήξεις και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή των δυο αλλοδαπών κατασχέθηκαν ακόμη 2.810 ευρώ και 90 λίρες Αγγλίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.