ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μέγαρα: Αγωνία για τον 4χρονο που ξυλοκόπησε ο πατριός του – Φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα

Το παιδί νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση

Μέγαρα: Αγωνία για τον 4χρονο που ξυλοκόπησε ο πατριός του – Φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα

Mάχη για τη ζωή του δίνει το 4χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα.

Το παιδί νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Ο 23χρονος δράστης που το κακοποίησε βάναυσα όπως μεταδίδει η ΕΡΤ αναζητείται από τις Αρχές αλλά οι έρευνες της ΕΛΑΣ τόσο στη Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.

Στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό βίας, με το παιδί να έχει πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού.

Όπως επεσήμανε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο σύντροφός της είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο. Μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο το αγόρι μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Η μητέρα ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.