ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Νέες μαρτυρίες για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γ.Ξανθόπουλος – «Φώναζε πονάω βοηθήστε με»

«Ο Γιάννης έλεγε, "έπεσα πάνω στα παιδιά"»

Μενίδι: Νέες μαρτυρίες για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γ.Ξανθόπουλος – «Φώναζε πονάω βοηθήστε με»

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 19χρονου.

Ο νεκρός νεαρός πήγαινε στη δουλειά μαζί έναν φίλο του όταν το αυτοκίνητό τους χτύπησε το όχημα του τραγουδιστή. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου ένα άλλο όχημα παραβίασε STOP και για αυτό εκείνος αναγκάστηκε σε ελιγμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η Τροχαία Νέας Ιωνίας βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό του. Αν συλληφθεί τις επόμενες ώρες ισχύει ακόμη το αυτόφωρο. Αναμένεται να κατηγορηθεί με βάση το άρθρο 43 του ΚΟΚ και του άρθρου 302 για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο πατέρας του 19χρονου είπε για τον Αντώνη που έχασε τη ζωή του: «Καλό παιδί, τίμιος, είχε τελειώσει σπουδές, ψυκτικός, και δούλευε σε μια κάβα».

Η δε μητέρα του Αντρέα που οδηγούσε το αυτοκίνητο δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο και μας είπε πως χτύπησε. Ο Αντώνης ήταν κάτω, και ο Γιάννης ήταν κάτω και φώναζε ο Αντώνης «πονάω βοηθήστε με». Η ψυχολογική κατάσταση του Αντρέα είναι άσχημη. Είναι σε σοκ. Δεν του το έχουν πει ακόμη».

Πρόσθεσε δε ότι : «Ο Γιάννης έλεγε, “έπεσα πάνω στα παιδιά”»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.