ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Θλίψη για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γ.Ξανθόπουλος (φωτο) 

Φίλοι του 19χρονου αφήνουν λουλούδια στον τόπο του δυστυχήματος

Μενίδι: Θλίψη για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γ.Ξανθόπουλος (φωτο) 

Στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι σκοτώθηκε ένας 19χρονος ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το ΙΧ που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Φίλοι του 19χρονου αφήνουν ένα λουλούδι στον τόπο του δυστυχήματος ενώ κάποιοι ξεσπούν σε λυγμούς για την απώλεια του φίλου τους.

Πίσω από το σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο αδικοχαμένος νεαρός οι φίλοι του άφησαν μια φωτογραφία του ενώ στο δρόμο υπάρχουν ακόμα τα θραύσματα από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος αν και τραυματίστηκε ελαφρά υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί διάσειση. 

Το τροχαίο συνέβη όταν ο 24χρονος τραγουδιστής, κινούμενος με το ασημί Ford του επί της Λεωφόρου Δεκελείας, στο ρεύμα προς Μενίδι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αμάξι των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο οχήμα ο οδηγός του οποίου πέρασε το STOP προτού ο Γιάννης Ξανθόπουλος κάνει το μοιραίο ελιγμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.