ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: 15χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 13χρονη μέσα στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος το πρωί της Δευτέρας

Μεσολόγγι: 15χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 13χρονη μέσα στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου

Αστυνομικοί στο Μεσολόγγι, μετά την καταγγελία 15χρονης ότι μια 13χρονη την γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στο σώμα στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου, σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος της ανήλικης και των γονέων της. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος το πρωί της Δευτέρας.

Κατά την περιγραφή της 15χρονης, η 13χρονη συμμαθήτριά της την πλησίασε από πίσω, της φόρεσε στο κεφάλι την κουκούλα του φούτερ που φορούσε και στη συνέχεια άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την καταγγελία σε βάρος των γονέων της 13χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.