ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μεσσηνία: Σε χειρουργείο στο πρόσωπο υποβλήθηκε η εξάχρονη που τη δάγκωσε σκύλος – «Είναι ανατριχιαστικό αυτό που συνέβη»

«Οι γονείς είναι συνεχώς στο νοσοκομείο με το παιδί»

Μεσσηνία: Σε χειρουργείο στο πρόσωπο υποβλήθηκε η εξάχρονη που τη δάγκωσε σκύλος – «Είναι ανατριχιαστικό αυτό που συνέβη»

Μία 6χρονη δέχθηκε μία άγρια επίθεση από σκύλο το μεσημέρι της Τετάρτης στην Υάμεια της Μεσσηνίας.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των παιδιών (συμπεριλαμβανομένης της μικρής) έπαιζε σε ένα χωράφι όταν ο σκύλος, που τη δάγκωσε, κατάφερε να φύγει από περιφραγμένο χώρο και να της επιφέρει σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο και την πλάτη.

Η μητέρα της εξάχρονης παρενέβη, απομάκρυνε το ζώο και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας κι από εκεί, με ευθύνη της οικογένειάς του, μεταφέρθηκε στην Αθήνα στο «Παίδων», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο πρόσωπο.

Η ζωή της εξάχρονης δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά τα τραύματά της είναι σοβαρά. Το σκυλί ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, καθώς είναι αδέσποτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στενός συγγενής της οικογένειας του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», αναφέρει ότι η εξάχρονη έχει τραυματιστεί στο μάγουλο και τον ώμο. «Είναι ανατριχιαστικό αυτό που συνέβη. Έχει γίνει προς το παρόν μία επέμβαση για το τραύμα στο πρόσωπο, η οποία πάει καλά. Οι γονείς είναι συνεχώς στο νοσοκομείο με το παιδί, συνομιλούν με τους γιατρούς και περιμένουν να δουν πώς θα πάει, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία του», τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.