ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναύπακτος: «Το έκανα γιατί δεν ενέκρινε την σχέση μου» λέει η 19χρονη που κατήγγειλε ψευδώς τον πατέρα της για παρενόχληση

«Το έκανα σε νεύρα και θυμό»

Ναύπακτος: «Το έκανα γιατί δεν ενέκρινε την σχέση μου» λέει η 19χρονη που κατήγγειλε ψευδώς τον πατέρα της για παρενόχληση

Η 19χρονη που είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του πατέρα της για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Η Ναύπακτος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την άγνωστη αλήθεια που έκρυβε η καταγγελία 19χρονης για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο στόχαστρό της, είχε βρεθεί ο πατέρας της. Μετά την καταγγελία ο ίδιος μπήκε σε περιπέτειες. Υποστήριζε από την πρώτη στιγμή πως ήταν αθώος και όπως αποδείχθηκε είχε δίκιο.

Η νεαρή ομολογεί πως όλα όσα είχε καταγγείλει ήταν ψέματα, επειδή ο μπαμπάς της δεν ενέκρινε τη σχέση της. «Το έκανα σε νεύρα και θυμό» λέει μεταξύ άλλων.

Η νεαρή κοπέλα κατηγόρησε τον πατέρα της επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της. Όπως είχε γίνει γνωστό, είχε πάει στο τμήμα μαζί με την μητέρα της και είχαν κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της 19χρονης στη Ναύπακτο.

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το περιστατικό η ίδια. «Δεν ισχύει αυτό το πράγμα για τη σεξουαλική παρενόχληση και απλά ήταν σε νεύρα και θυμό. Στα νεύρα και στον φόβο μου το τι μπορούσε να έχει γίνει αν τυχόν ο πατέρας μου έκανε κακό στο αγόρι μου ή στο οτιδήποτε ή σε εμένα.

Πίστευα ότι θα βοήθαγε κάπως η αστυνομία σε κάτι ώστε να μην με ξαναενοχλήσει. Είχα πάει στο τμήμα και είχα πει ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

Για τις σχέσεις που έχει σήμερα η νεαρή με την πατέρα της δήλωσε: «Τώρα δεν είναι μόνο η καταγγελία για αυτό, είναι και… έχω κάνει και μια άλλη καταγγελία ώστε να μην μπορεί να με πλησιάσει, για μέτρα και τέτοια, για μένα και το αγόρι μου. Αυτό αφορά σε φάση ότι δεν ήθελε το αγόρι μου, δεν δεχόταν κι όλα αυτά και τσακωνόμασταν συνέχεια κι αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με συγγενείς και φίλους του πατέρα της 19χρονης να κάνουν λόγο από την πρώτη στιγμή, για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.