ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα κτηνωδία στη Ξάνθη: Βρέθηκαν τέσσερα νεκρά κουταβάκια παρατεταγμένα στη σειρά

Το περιστατικό ανέδειξε η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης»

Νέα κτηνωδία στη Ξάνθη: Βρέθηκαν τέσσερα νεκρά κουταβάκια παρατεταγμένα στη σειρά

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας νεαρός στην Ξάνθη, περπατώντας στην περιοχή ανάμεσα στα Κιμμέρια και τα Πηγάδια, όταν αντίκρισε τέσσερα κουτάβια νεκρά και μάλιστα παρατεταγμένα στη σειρά.

Ο ίδιος νεαρός, εκτός από την αστυνομία η οποία έχει σπεύσει στο σημείο και θα επιληφθεί του θέματος, κάλεσε και την φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» η οποία προχώρησε άμεσα σε ανάρτηση δημοσίευοντας φωτογραφίες των άτυχων κουταβιών.

Το περιστατικό ανέδειξε η φιλοζωική οργάνωση, η οποία κάνει λόγο για κτηνωδία και ζητά να βρεθούν οι ένοχοι αυτού του φρικτού εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι ακόμη δύο κουταβάκια βρέθηκαν κοντά στο σημείο, με το ένα να είναι καλά στην υγεία του και το δεύτερο να είναι τραυματισμένο στο πρόσωπο.

«Ντρέπομαι ειλικρινά! Ένας νεαρός περνώντας από την περιοχή ανάμεσα στα Κιμμέρια – Πηγάδια κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή αντίκρυσε αυτό το θέαμα. Έτσι ακριβώς τα βρήκε, αν είναι δυνατόν! Το τραυματισμένο που κρατάει στα χέρια και άλλο ένα ζωντανό κανονίσαμε και τα μεταφέρει τώρα στο κτηνιατρείο του Γιώργου Ζαγκλιαβου. Έχει σοκαριστεί το παιδί που τα βρήκε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν μπορεί να το πιστέψει. Έτσι ακριβώς τα βρήκες επιμένω να τον ρωτάω, ναι έτσι ακριβώς μου απαντάει! Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχουν λόγια ,αυτό δεν είναι απλά έγκλημα!» αναφέρει η φιλοζωική σε ανάρτησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.