ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θάνατος βρέφους στον Βόλο: «Τέλειωσε η ζωή μου αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη» είπε ο 33χρονος οδηγός

Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης

Θάνατος βρέφους στον Βόλο: «Τέλειωσε η ζωή μου αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη» είπε ο 33χρονος οδηγός

Ο 33χρονος οδηγός μηχανής που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το τροχαίο με θύμα ένα βρέφος 4 μηνών στο Βόλο, φέρεται να ανέφερε στην απολογία του, πως «τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη».

Στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Επανέλαβε πως ο 54χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος, και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος.

Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν στην ανάκριση βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού.

Ο 33χρονος διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε πως έκανε προσπέραση και από τους δικαστές ζητήθηκε να παρουσιαστεί βίντεο από κάμερες πριν ο 33χρονος φτάσει στην οδό Αντωνοπούλου.

Το νέο βίντεο από το τροχαίο

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (4/11).

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 54χρονος παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας στην αγκαλιά του το 3 μηνών εγγονάκι του και κοντοστάθηκε για λίγο. Λίγο μετά, η μηχανή που οδηγούσε ο 33χρονος παρέσυρε και τους δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μωρό έφυγε από την αγκαλιά του παππού και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.