ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Προάστια: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από συμμορία ανηλίκων

Δυστυχώς το φοβισμένο παιδί δεν έκανε καταγγελία στις αρχές

Νότια Προάστια: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από συμμορία ανηλίκων

«Γροθιά» στο στομάχι είναι οι εικόνες από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο οποίο ένα 15χρονο παιδί πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων. 

Στο βίντεο του MEGA φαίνεται το άτυχο παιδί να έχει πέσει στο πάτωμα και να δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά ενώ βρίζουν την οικογένειά του και κάποιοι άλλοι τραβούν βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανέβηκε στα social media!

Δυστυχώς το φοβισμένο παιδί δεν έκανε καταγγελία στις αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν το βίντεο μέσω του διαδικτύου και τώρα προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι ανήλικοι νταήδες είχαν πάρει εντολή από ανήλικο κορίτσι για να δείρουν τον 15χρονο!

Στα Νότια Προάστια δρουν συμμορίες ανηλίκων στα πρότυπα της μαφίας. Τα μέλη τους δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν τα θύματα – στόχους τους ακόμη και με 20 ευρώ. Παράλληλος στόχος τους είναι η κυριαρχία στην περιοχή τους και η επίδειξη δύναμης.

Στο έλεος των συμμοριών και η Θεσσαλονίκη

Στις 10 το βράδυ της Τετάρτης ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε με μανία 14χρονο στη Χαριλάου, με αποτέλεσμα το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δραστών και του θύματος για μια κοπέλα.

«Τους έλεγαν γιατί κοιτάτε έτσι, τι κάνετε στο πάρκο μου. Είχαν έρθει με βαριά αντικείμενα σίδερα και όλα αυτά και τους άρχισαν έτσι χωρίς λόγο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο με χτυπήματα στο κεφάλι, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με το MEGA, η δράση των ανηλίκων απλώνεται σε ολόκληρη την Αττική και οι ομάδες που λειτουργούν ακόμη και με αμοιβές ξεπερνούν τις 20.

Οι συμμορίες ανηλίκων είναι οι εξής:

-Κέντρο Αθήνας

-Καισαριανή

-Βύρωνας

-Βάρκιζα

-Ηλιούπολη

-Ελληνικό

-Καλλιθέα

-Νέα Σμύρνη

-Χαλάνδρι

-Αγία Παρασκευή

-Κηφισιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Μαρούσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.