ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουκρανοί κτύπησαν και τραυμάτισαν 7χρονο παιδί που συμμετείχε στη διαδήλωση στην Αθήνα (βίντεο)

Ένταση υπήρξε στη χθεσινή διαδήλωση

Ουκρανοί κτύπησαν και τραυμάτισαν 7χρονο παιδί που συμμετείχε στη διαδήλωση στην Αθήνα (βίντεο)

Έλληνες πολίτες βγήκαν χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά του καθεστώτος του Β.Ζελένσκι και του ναζισμού, αλλά και για να εκφράσουν τη στήριξη τους στη Ρωσία. 

Την ίδια ώρα υπήρξε αντιδιαδήλωση από Ουκρανούς στο Σύνταγμα, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Ουκρανοί έφτασαν στο σημείο να κτυπήσουν και να τραυματίσουν μέχρι και ένα επτάχρονο παιδάκι που συμμετείχε στη διαδήλωση.

Σύμφωνα με το defencenet.ru η μητέρα του παιδιού λέει:

«Ακολουθήσαμε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο κοντά στην πλατεία Ομονοίας και μας είπε να στρίψουμε στην οδό Μινάδρου και εγκλωβιστήκαμε εκεί. 

Οι Ουκρανοί στέκονταν και από τις δύο πλευρές, υπήρχε φανάρι μπροστά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε. 

Έσκισαν τη ρωσική σημαία από τα χέρια της κόρης μας και τη χτύπησαν στο χέρι με τον άξονα, σπάζοντας το χέρι της μέχρι αίμα. Στην άλλη πλευρά του αυτοκινήτου, είχαμε μια ελληνική σημαία. 

Την άρπαξαν επίσης, έσπασαν τα τζάμια και από τις δύο πλευρές».

Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, οι Έλληνες αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί κοντά φώναξαν:

«Φύγε, φύγε». Δεν μπορούσαμε να φύγουμε γρήγορα. Όμως δεν προσπάθησαν να σταματήσουν τους επιτιθέμενους. 

Υπήρχαν πολλοί Ουκρανοί, ήταν και στις δύο πλευρές του δρόμου. Ήταν σαν ζόμπι, σε αυτή την κατάσταση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωνάζω: «Μην αγγίζεις το παιδί!». Και ο άντρας τον παίρνει και τον χτυπάει με ένα ξύλο! Λοιπόν, πώς είναι; Φώναζαν κατάρες στα ρωσικά. Πώς μπορεί ένας άντρας να χτυπήσει ένα παιδί; Και δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία μας έστειλε εκεί και η αστυνομία είδε ότι υπήρχαν Ουκρανοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.