ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παιανία: Συνελήφθη 62χρονη ημεδαπή που εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές

Εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησης της

Παιανία: Συνελήφθη 62χρονη ημεδαπή που εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (27/1) συνελήφθη στην Παιανία 62χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν 38 καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί επιταγών κατ’ εξακολούθηση, της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση, της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών σε υπαλλήλους, μη καταβολής εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων.

Συνολική ποινή φυλάκισης 379 μηνών και χρηματική ποινή 3.300 ευρώ.

Η 62χρονη ως συνιδιοκτήτρια ιδιωτικής επιχείρησης ιατρικών υπηρεσιών, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησης.

Επιπλέον, δεν κατέβαλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές στους υπαλλήλους της, τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και τις εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.