ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παλαιό Φάληρο: Στο παρελθόν του ψάχνουν τον εκτελεστή του 56χρονου – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία

Παλαιό Φάληρο: Στο παρελθόν του ψάχνουν τον εκτελεστή του 56χρονου – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Την άκρη του «νήματος» της εκτέλεσης του 56χρονου άνδρα από την Αλβανία ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/11) στο Παλαιό Φάληρο προσπαθούν να «ξετυλίξουν» οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει το πλούσιο ποινικό παρελθόν του θύματος, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν φύλλο και φτερό τις υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί αναζητώντας στοιχεία που πιθανόν τους «δείξουν» αυτόν ή αυτούς που τον ήθελαν νεκρό.

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως ο 56χρονος είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί αρκετές φορές και είχε κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία, προσθέτοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία.

Αυτό που ερευνάται επίσης είναι αν το θύμα της επίθεσης συνδέεται με το αυτοκίνητο που είχε εντοπιστεί στα τέλη Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή και είχε στο εσωτερικό του ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Ο 56χρονος δολοφονήθηκε περίπου στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης ενώ βρισκόταν στον δρόμο, κοντά σε μία πολυκατοικία επί της οδού Άτλαντος.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάλεσαν στην Αστυνομία και έντρομοι ενημέρωσαν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με αναφορές, οι δράστες ήταν δύο και πυροβόλησαν το θύμα στο στήθος. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε ζωντανός στον Ευαγγελισμό, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί εντοπίστηκαν δύο κάλυκες των 9mm, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.