ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (φώτο-βίντεο) (upd)

«Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, ποτέ δεν θα ιδρύσετε σχολές ιδιωτικές»

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (φώτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 15:00) Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο μεταξύ ομάδας φοιτητών και αστυνομικών στο περιθώριο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Οι φοιτητές που διαδήλωναν στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, δέχθηκαν άγρια επίθεση με ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ.

Όταν οι φοιτητές προχώρησαν προς τον αστυνομικό φραγμό επί της Βασιλίσσης Σοφίας, τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα διαδήλωσαν μαζικά σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που δρομολογεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, ποτέ δεν θα ιδρύσετε σχολές ιδιωτικές», «Ιδιωτικές σχολές θέλει η ΝΔ να φτιάξει, το άρθρο 16 κανείς δεν θα πειράξει», «Τον λόγο για το άσυλο τον έχουμε εμείς και όχι οι πρυτάνεις, τα ΜΑΤ κι οι εισαγγελείς» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.