Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Πάτρα: 30χρονη ενεργοποίησε την εφαρμογή «Πανικού» όταν αντιλήφθηκε ότι την παρακολουθούσε ο πρώην σύζυγός της

Ο 41χρονος την ακολουθούσε με τη μηχανή του

Πάτρα: 30χρονη ενεργοποίησε την εφαρμογή «Πανικού» όταν αντιλήφθηκε ότι την παρακολουθούσε  ο πρώην σύζυγός της

Μια 30χρονη γυναίκα στην Πάτρα ενεργοποίησε την εφαρμογή «Κουμπί Πανικού», για να γλιτώσει από τον πρώην σύζυγό της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/8) στην οδό Ακρωτηρίου, όταν η γυναίκα επέβαινε σε ΙΧ και αντιλήφθηκε ότι ο πρώην σύζυγός της την ακολουθούσε με μηχανή. Χωρίς να χάσει χρόνο, ενεργοποίησε το «Κουμπί Πανικού» που είχε εγκαταστήσει στο κινητό της, με στόχο να ζητήσει άμεση βοήθεια και να αποφύγει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 41χρονος συνελήφθη, ενώ, στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές με παρόμοια συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγό του, γεγονός που την είχε οδηγήσει στην απόφαση να αποκτήσει πρόσβαση στην εφαρμογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.