ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους στο ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας – Του έσπασαν τη μύτη

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τους γονείς του θύματος

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους στο ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας – Του έσπασαν τη μύτη

Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε έξω από το σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα, στο οποίο στεγάζονται δύο ΕΠΑΛ (το 2ο και το 6ο).

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε ανήλικο μαθητή επιτέθηκαν δύο επίσης ανήλικοι και ο ένας με γροθιά στην κυριολεξία του έσπασε τη μύτη.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Πάτρα

Όλα συνέβησαν έξω από το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος.

Μάλιστα η μύτη του μαθητή μάτωσε και από το σημείο περνούσε ορθοπεδικός, ο οποίος άμεσα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό και σταμάτησε την αιμορραγία. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τους γονείς του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα έχουν σημειωθεί πολλά επεισόδια. Σε μια περίπτωση είχαμε επίθεση με κατσαβίδι έξω από το σχολείο, σε άλλη μαθητές κυνηγούσαν καθηγητή, ενώ είναι αρκετές οι περιπτώσεις όπου μαθητές πετούν καπνογόνα εντός των αιθουσών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.